home
pvc proizvodi
alu proizvodi
usluge
cenovnik
galerija
kontakt

stolarija roletne venecijaneri trakaste zavese komarnici garažna vrata police za prozore termopan stakla gelenderi i ograde

ALU stolarija

Pošto bi stolarija trebalo da ponudi više nego što je samo sjajan izgled i lep pogled, naša ALU stolarija je trajna, jednostavna za održavanje i otporna na različite vremenske uslove.

Izvanredne osobine modernih ALU materijala štede toplotnu energiju, a glatka površina olakšava održavanje. Dodatno, bogat izbor opcija zadovoljiće sve Vaše želje - ugradnja sigurnosne brave sa više zaključavanja, električne brave sa ili bez daljinske komande, raznih ukrasnih zvekira, špijunki, hidraulike za zatvaranje, kao i stvarno veliki izbor rukohvata koji se izrađuju čak i u celoj visini krila. Moguća je i ugradnja svih vrsta stakala za toplotnu i zvučnu izolaciju.

Svi delovi naših prozora i vrata izrađeni su od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Proizvodimo jedno i više krilna vrata sa fiksnim i pomičnim bočnim dodacima, takođe, i sa nadsvetlom, i sa otvaranjem prema spolja ili unutra. Lepotu, kvalitet i tehniku nemoguće je bolje zajedno uklopiti!


 

MEMFIS d.o.o. • 36210 Štulac, Vrnjačka Banja
tel./fax 036 651.511 • info@memfisdoo.com
Copyright © Memfis d.o.o. 2001-2008 • Web by Agencija Kraguljac