home
pvc proizvodi
alu proizvodi
usluge
cenovnik
galerija
kontakt

stolarija roletne venecijaneri trakaste zavese komarnici garažna vrata police za prozore termopan stakla gelenderi i ograde

Garažna vrata

Bilo da se radi o PVC-u ili aluminijumu, modernoj izvedbi ili pak rustičnoj, običnoj, šarenoj ili prirodnoj boji, velika površina vrata svima upada u oči. Naročito iz tog razloga garažna vrata moraju biti odgovarajućeg izgleda, a uz to moraju biti i u skladu sa samom kućom. Takođe, moraju biti funkcionalna - da se lako otvaraju i zatvaraju i još uz sve to da budu i sigurna.

Na raspolaganju su Vam segmentna i rolo garažna vrata sa mogućnošću dodavanja elektro pogona i daljinskog upravljanja. Dimenzije su, naravno, po želji, a osim bele i braon boje možete birati bilo koju boju iz široke RAL palete.

Memfis garažna vrata odlikuju se izuzetnim kvalitetom izrade, te modernim dizajnom. Profili naših vrata izrađeni su od specijalne aluminijumske legure sa dvostrukim lamelama i vertikalnim ojačanjem. Paneli segmentnih vrata su izrađeni od čeličnog plastificiranog lima, a radi izuzetne izolacije lamele su ispunjene PU penom debljine 4 cm. Upravo ova ispuna čuva Vaše prostorije od niskih temperatura i mraza.


MEMFIS d.o.o. • 36210 Štulac, Vrnjačka Banja
tel./fax 036 651.511 • info@memfisdoo.com
Copyright © Memfis d.o.o. 2001-2008 • Web by Agencija Kraguljac