home
pvc proizvodi
alu proizvodi
usluge
cenovnik
galerija
kontakt

stolarija roletne venecijaneri trakaste zavese komarnici garažna vrata police za prozore termopan stakla gelenderi i ograde

Termopan stakla

Svi naši proizvodi opremljeni su termopan staklom koje sami proizvodimo. Višegodišnje iskustvo i veliki proizvodni kapaciteti omogućavaju nam da vršimo izradu termopan stakla i za treća lica.

Korišćenjem termopan stakla smanjuje se toplotna razmena između dva prostora, samim tim smanjuju se troškovi ugradnje uređaja za klimatizaciju i grejanje, manji je utrošak energije, nema promaje, pojave kondenzacije, pa se mogu koristiti veće staklene površine za željenu sobnu temperaturu, a bez povećanja troškova energije.

U ponudi imamo termopan staklo u svim bojama(pamflex) punjeno argonom i nisko-emisiono punjeno argonom. Ukoliko se traži bolja zaštita od sunca istovremeno sa zaštitom od hladnoće i toplote, onda se upotrebljava staklo sa posebnim premazom. Od vrste zaštite koja se zahteva i estetskog izgleda koji se želi postići, zavisi i koje će se vrste stakla upotrebiti.
Pored toplotne izolacije termopan staklo pruža i bolju zaštitu od buke, a sve u zavisnosti od vrste i debljine upotrebljenog stakla.


MEMFIS d.o.o. • 36210 Štulac, Vrnjačka Banja
tel./fax 036 651.511 • info@memfisdoo.com
Copyright © Memfis d.o.o. 2001-2008 • Web by Agencija Kraguljac